Canna Terra Prof. plus 50L

excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving

CANNA TERRA PROFESSIONAL PLUS
Met CANNA Terra Professional en CANNA Terra Professional Plus bieden we kwalitatief hoogwaardige aardemixen, afgestemd op de behoeften van groente en snelgroeiende planten. Deze kweekmediums maken deel uit van de CANNA TERRA lijn met bijbehorende plantenvoeding.

Aardemix voor kwekers
Terra Professional (Plus) aardemixen zijn gemaakt voor het kweken van groente en snelgroeiende planten. Door de structuur en water/lucht huishouding kun je ideale omstandigheden voor zulke planten creëren. Je hebt het meeste profijt van deze mediums bij kweek in een pot. Bij kweek in de volle grond gebruik je de aardemix om de tuinaarde te verrijken. Beide kweekmediums zijn geheel organisch, homogeen van structuur en vrij van schadelijke virussen en schimmels.

Professional of Professional Plus?
Professional en Professional Plus zijn beide kwalitatief hoogwaardige aardemixen. Professional Plus leveren we voorbemest, waardoor het iets vergevingsgezinder is. Ook gebruiken we voor Professional Plus andere grondstoffen, waaronder eersteklas witveen en boomschors van de Franse zee-den. Dat laatste bestanddeel laat enzymen vrij met een natuurlijke anti-schimmelwerking.

Kweken met Terra Professional (Plus)
Deze aardemixen maken deel uit van de CANNA TERRA lijn. Met de voedingscalculator kun je een voedingsschema opstellen. 

 

 

Extra productinformatie

GEBRUIKSAANWIJZING
Maak de CANNA Terra Professional Plus los en vul de potten; plaats de planten en druk de CANNA Terra Professional Plus licht aan en dien water toe, tot er een beetje drainage ontstaat.

Watergift
Afhankelijk van de potgrootte, de groeiomstandigheden en het groeistadium, hebben planten, net als mensen, verschillende behoeften. Stem de watergift altijd af op de behoefte van uw plant. Onder normale omstandigheden verdampen snelgroeiende volwassen planten 4-6 liter vocht per m² per dag. Gebruik voor grotere planten minimaal 5 literpotten; hoe groter de pot, hoe stabieler het wortelmilieu. Zorg voor voldoende drainage, leg eventueel een laagje hydrokorrels op de potbodem, voor luchtcirculatie en drainage. Het verpakkingsmateriaal is 100% recyclebaar. Bewaren op een donkere koele plaats boven 4º C (40º F)