Canna cocos 50 LTR.

excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving

CANNA COCO PROFESSIONAL PLUS
CANNA Coco Professional Plus is een kokossubstraat gemaakt voor de kweek van groente en snelgroeiende planten. De kennis die we als pionier hebben vergaard, zit verpakt in vijftigliterzakken en twaalfliter-slabs.

Kweken op kokossubstraat
Het Coco Professional Plus kokossubstraat is volledig organisch en vrij van virussen, bodemziekten en chemische bestrijdingsmiddelen. De fijne structuur en ideale lucht/water huishouding bieden je plant een perfect uitgangspunt voor weelderige groei en bloei. Het kokossubstraat hebben we voorgebufferd. Zo kan je plant zich vanaf de eerste dag goed ontwikkelen.

Bevat goede schimmels
De kokosvezels voor onze kokossubstraten laten we gecontroleerd drogen. Zo houden we ongewenste stoffen weg, waardoor we als enige producent de kokos niet hoeven te stomen om slechte schimmels en bacteriën te doden. Het grote voordeel is dat de van nature aanwezige goede schimmels zo behouden blijven. Ons kokossubstraat bevat onder meer de bodemschimmel Trichoderma, die afvalstoffen afbreekt en wortels beschermt.

Vijftigliterzaken en twaalfliter-slabs
Coco Professional Plus is verkrijgbaar in vijftigliterzakken en twaalfliter-slabs. De zakken gebruik je zoals normale zakken potgrond en zijn geschikt voor kweken in een pot. In de slabs zit hetzelfde kokossubstraat. Deze verpakking is gemaakt voor gebruik met kweekbakken van een meter.

Kweken met CANNA Coco Professional Plus?
CANNA COCO plantenvoeding en substraten zijn te koop bij vrijwel alle tuinspeciaalzaken in Nederland.  Ga je kweken met kokos, bekijk dan zeker even onze COCO Infopaper. 

Canna Cocos 50L

Extra productinformatie

GEBRUIKSAANWIJZING
CANNA Coco Professional Plus is een fantastisch plantmedium dat de tuinier en zijn planten vele voordelen biedt. CANNA Coco Professional Plus bestaat 100% uit kokosgruis, gewonnen in India bij de verwerking van kokosnoten. Het productieproces geschiedt onder strenge kwaliteitscontrole, zodat CANNA instaat voor de kwaliteit van dit product.

CANNA Coco Professional Plus is een organisch product, homogeen van structuur zonder chemische toevoegingen en tevens vrij van schadelijke virussen of bodemziektes. Kokosgruis heeft een complex water/ luchtsysteem, dat ideale omstandigheden vormt voor bijna iedere kweekvorm. Bovendien bevat het een speciale schimmel (Trichoderma) die planten tegen bodemziekten beschermt. CANNA Coco Professional Plus is meerdere malen te gebruiken en is na gebruik uitstekend geschikt als bodemverbeteraar.

Watergift
Handmatig:

Geef dagelijks kraanwater met CANNA Coco Professional Plus meststof. Potgrootte:  4-5 liter. 
Is het onmogelijk om dagelijks kraanwater te geven? Zorg dan voor voldoende grote potten. 
Automatisch:

4 tot 6 maal daags voeden met CANNA Coco Professional Plus meststof. 
Gebruikaanwijzing
Ongeveer 5 liter voedingsoplossing per m² per dag (voor volwassen planten). Neem voor grotere planten minimaal potten van 5 liter; hoe groter de potten hoe constanter het wortelmilieu. Zorg voor voldoende drainage. Dit kan worden bereikt door eventueel een laagje hydrokorrels op de bodem van de pot te leggen. CANNA Coco Professional Plus kokosgruis is een hoogwaardig ongestoomd kwaliteitsproduct dat voldoet aan de strengste RHP-normen. Het onderscheid zich van andere kokossubstraten door zijn eerste klas uitgangsmateriaal, fijnheid van structuur en zuiverheid. Het kokosgruis bestaat uit 45% houtstofcellulose waardoor de fysische eigenschappen lang behouden blijven. Het water/ luchtsysteem bevat 73% water en 23% lucht. Bovendien is het kokosgruis volgens een speciaal procédé gebufferd en gespoeld. Dit is nodig om ideale voedingscondities in het medium te krijgen zodat de plant zich vanaf de start van de teelt optimaal kan ontwikkelen.

Gebruik CANNA Coco Professional Plus met de daarvoor bestemde CANNA Coco Professional Plus meststoffen, dan investeert u in kwaliteit en zekerheid!

Het plastic verpakkingsmateriaal is 100% recyclebaar.
CANNA Coco Professional Plus is een natuurproduct, gemaakt van kokos. Inhoud 50 L.