CANNA CANNAZYM

Bestel
  • Beschrijving

CANNAZYM VOOR EEN GEZOND EN KRACHTIG WORTELSTELSEL
CANNAZYM is een hoogwaardig enzympreparaat. Het bevat meer dan 15 verschillende enzymen en is verrijkt met vitamines en extracten van woestijnplanten. CANNAZYM bespoedigt de afbraak van dood wortelmateriaal en activeert het microleven. Bovendien zorgt CANNAZYM voor een verbeterde opname van voedingsstoffen en verhoogt het de weerstand tegen ziekteverwekkers.

DE BEDREIGING
In een goed functionerend wortelstelsel sterven wortels af en worden nieuwe wortels gevormd. De afgestorven wortels zijn een ideale voedingsbron voor ziekteverwekkers. Nadat ziekteverwekkende schimmels zich in het dode wortelmateriaal vermeerderd hebben, vormen ze een bedreiging voor de gezonde wortels. Deze worden gemakkelijk aangetast, waardoor de wortelfunctie sterk afneemt. Gevolg: de gehele plant raakt in een stresssituatie en de groei wordt belemmerd.

HOE WERKT CANNAZYM?
Enzymen zijn stoffen die in levende organismen reacties versnellen (voorbeeld: bij onze spijsvertering spelen enzymen een cruciale rol). De enzymen in CANNAZYM zorgen ervoor dat dood wortelmateriaal op een snelle manier wordt omgezet in mineralen en suikers. Dit is belangrijk omdat deze een waardevolle voedingsbron vormen voor de plant én voor het bodemmilieu. Een snelle vertering van wortelresten zorgt voor een goede lucht- en waterhuishouding in het wortelmilieu. Bovendien wordt verrotting en daarmee ook de vorming van giftige stoffen tegengegaan en wordt de kans op infectie door ziekteverwekkende schimmels aanzienlijk verkleind. Dit is gunstig voor uw plant. Het bodemmilieu verbetert omdat de mineralenzouten en suikers, die ontstaan na gebruik van CANNAZYM, belangrijk zijn voor de bacteriën die rond de wortel leven. Ze voorzien de plant van extra bescherming tegen schimmelziekten en wisselen voedingsstoffen en vitaminen met de wortels uit. Een betere balans en een verhoogde opnamecapaciteit is het resultaat.

EXTRA GEZONDHEID
Aan CANNAZYM zijn een aantal goed opneembare vitamines toegevoegd die de plant stimuleren nieuwe wortels te vormen. Een goed wortelstelsel heeft veel jonge groeipunten. Juist bij deze groeipunten worden elementen als calcium, magnesium en ijzer opgenomen. Ter verbetering van het afweersysteem is er aan CANNAZYM tevens een uit woestijnplanten geïsoleerde stof toegevoegd. Door het afweersysteem van de plant te activeren, wordt de bescherming tegen ziekteverwekkers verbeterd. Een afweersysteem dat optimaal werkt, zorgt ervoor dat de plant snel reageert op dreigende aantasting, eventuele schade wordt voorkomen of beperkt blijft. Bovenstaande verklaart tevens waarom CANNAZYM onmisbaar is bij het hergebruik van substraten; de wortelresten worden snel afgebroken en omgezet in nuttige voedingsstoffen, infecties worden tegengegaan en er ontstaat een betere lucht/water verhouding in het wortelmilieu.