CANNACURE

Bestel
  • Beschrijving

CANNACURE - Effectief tegen plagen

Lukt het je maar niet om je planten vrij van meeldauw en plagen te houden? Met het revolutionaire CANNACURE behoort dat probleem tot het verleden! CANNACURE is de milieuvriendelijke bladvoeding die tegelijkertijd plagen en meeldauw verslaat.

Spray CANNACURE op de plant om een natuurlijke laag aan te brengen. Deze laag zorgt ervoor dat de plant voldoende voedingsstoffen krijgt en nog steeds in staat is om te ademen. Daarnaast is dit een kleverige laag, zodat plagen eraan vast blijven plakken. De plagen kunnen niet meer bij het blad komen en sterven af omdat ze niet meer kunnen functioneren. Daarom is het belangrijk dat je zowel de onderkant als de bovenkant van de bladeren bespuit met CANNACURE.

CANNACURE is het eerste product van CANNA dat plagen en meeldauw tegengaat en tegelijkertijd de groei van je plant stimuleert.

Effectief tegen plagen

CANNACURE is een groeistimulator met de bijzondere eigenschap dat het op een milieuvriendelijke wijze ook effectief is tegen plagen op de plant. Door het gebruik van CANNACURE kan de plant zich concentreren op het produceren van grotere bloemen en een hogere opbrengst gedurende de gehele teelt tot aan de oogst.

CANNA's Research Laboratorium heeft hiermee een uniek product gecreëerd met meerdere functies:

het is effectief tegen plagen door milieuvriendelijke fysieke eigenschappen
het dient voedingsstoffen toe via de bladeren en houdt de plant zo in optimale conditie

Fysieke werking

Door CANNACURE te spuiten breng je een tweede natuurlijke laag aan op je plant. Die zorgt ervoor dat de plant voedingsstoffen krijgt, terwijl ze ook nog steeds kan ademen. Daarnaast zorgt de kleverigheid van de laag ervoor, dat plagen eraan vast blijven plakken. Daardoor kunnen de plagen het blad niet meer aantasten en sterven ze af omdat deze geen voedsel meer kunnen krijgen. Het is daarom belangrijk dat de bladeren zowel aan de bovenkant als de onderkant bespoten worden.

Gebruiksadvies

Eenmaal per week preventief gebruik van CANNACURE zorgt ervoor dat plagen als spintmijt, bladluis, wolluis of witte vlieg je plant niet kunnen aantasten. Als je plant al is aangetast, gebruik CANNACURE dan om de plaag te verdrijven. Herhaaldelijk 1 keer spuiten per 3 dagen is voldoende om de plaag aan te pakken en ervoor te zorgen dat deze verdwijnt. Ook de schimmelziekte meeldauw krijgt op deze manier geen kans meer.

CANNACURE kan gebruikt worden vanaf het begin van de groei tot aan de oogst en is uitermate geschikt voor zowel eetbare als siergewassen. Door CANNACURE gedurende de gehele teelt te gebruiken voorkom je dat plagen net voor de oogst nog de kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Beschikbaarheid van voedingsstoffen

CANNACURE maakt en houdt je plant gezond, schoon en glanzend. Dit zorgt voor een optimale fotosynthese. Op deze manier kan je plant zich concentreren op zijn vruchten en bloemen. In combinatie met CANNABOOST vormen er zich sneller en kwalitatief betere vruchten en bloemen. De beschikbaarheid van voedingsstoffen voor je plant is erg belangrijk om goede resultaten te behalen. CANNA garandeert de beschikbaarheid van deze voedingsstoffen wanneer u CANNACURE gebruikt in combinatie met CANNABOOST Accelerator, CANNA PK 13/14 en de reguliere CANNA voeding.

Zorgt voor optimale weerstand

Samen met de andere CANNA voedingsstoffen en additieven zorgt CANNACURE ervoor dat je plant voldoende energie niveaus beschikbaar heeft om plagen af te weren. Het mengen van verschillende merken voedingsstoffen kan de gezondheid van je plant in gevaar brengen. Dit kan resulteren in een tekort aan plantaardige energie waardoor ziektes meer kans hebben om toe te slaan op cruciale momenten.

Betere groei en bescherming

CANNACURE is geen bestrijdingsmiddel, maar heeft er wel de eigenschappen van. Het product is biologisch afbreekbaar en kan zonder beschermende kleding worden toegediend. Door CANNACURE te gebruiken ben je niet alleen verzekerd van een goede kweek met hoge resultaten, daarnaast schaadt je het milieu en de eigen gezondheid niet. CANNACURE maakt het voor plagen en meeldauw op een natuurlijke wijze onmogelijk om je plant aan te tasten.