Canna TERRA FLORES

Bestel
  • Beschrijving

Canna Terra Flores aarde bloeivoeding

CANNA Terra Flores stimuleert uitmuntende vruchtvorming en bevat alle voedingsstoffen die de plant tijdens haar bloeifase nodig heeft.

Productinformatie:

  • Canna Terra Flores is een bloei- plantenvoeding geschikt voor teelten op aarde
  • dosering van de voeding is 25 ml per 5 liter voedingswater
  • afhankelijk van de plant grootte 7x per week toedienen
  • product is geschikt voor teelt van gewassen voor menselijke consumptie

Canna Terra Flores
De Canna Terra Flores is een bloeivoeding voor plantenteelt op alle aardemengsels.
De plant heeft tijdens de bloeifase grote hoeveelheden fosfor & kalium, en een kleine hoeveelheid stikstof nodig. De stikstof is nodig om het blad niet te snel te verliezen, de fosfor is nodig voor een snelle aanmaak van bloemen, de kalium tenslotte zorgt ervoor dat de toppen ook de maximale hardheid krijgen.
Natuurlijk zitten er ook micro-voedingstoffen en sporenelementen in de bloeivoeding, zodoende krijgt de plant al de juiste stoffen toegediend in de juiste verhouding in de juiste fase. Men kan deze bloeivoeding als wortelvoeding en als bladvoeding geven aan de planten.
Indien men de voeding als bladvoeding geeft dan is het raadzaam om de verhouding te delen door 2 ten opzichte van als men wortelvoeding geeft. Verder dient men voorzichtig te zijn met bladvoeden vanaf het moment dat de bloemen verschijnen. Als men dan doorgaat met bladvoeden dient men een zeer goede ventilatie erbij te handhaven om zodoende toprot te voorkomen.

De bloeivoeding wordt uitsluitend in de bloeifase van de plant gebruikt, dit kan dan in combinatie met een PK13-14 voor extra harde toppen. Ook is het aan te bevelen om een enzymen preparaat te gebruiken zodat het oude afgestorven wortelmateriaal wordt omgezet in voor de plant bruikbare stoffen.
Als finishing touch kan men tenslotte ook een bloeistimulator meegeven tijdens de bloeifase, deze middelen zorgen doorgaans ervoor dat de plant een grotere bloeibereidheid krijgt en daardoor meer lichtenergie, water en voeding kan opnemen, ze zijn meestal vervaardigd op basis van verschillende stoffen.