Konacorn Kattenbakvulling Houtvezelkorrel

excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving

Konacorn Houtvezelkorrels is een natuurzuiver product gemaakt van geperste houtvezels. Konacorn is een volkomen milieuvriendelijk product en kan na gebruik in de GFT-container worden gedeponeerd.
De grondstoffen voor dit product bestaan uit schone reststromen die vrij komen bij zagerijen.

Wanneer u voor Konacorn kiest dan is dit dus een zeer milieubewuste keuze en heeft u tegelijkertijd ook nog eens een topproduct voor uw huisdier!

Gebruiksaanwijzing
Konacorn Kattenbakvulling gaat lang mee dankzij het grote absorberende vermogen. Een laagje korrels van 3 à 4 cm is daarom voldoende. Als u regelmatig de uitwerpselen uit de bak schept, hoeft u minder vaak de bak in zijn geheel te verschonen.

Door de natuurlijke samenstelling heeft dit product geen schadelijke gevolgen voor uw kat en is het dus vriendelijk in gebruik, voor dier én mens. Na gebruik kan de kattenbakvulling meegegeven worden met het groente-, fruit- en tuinafval.

Als het product gebruikt wordt om andere stoffen te absorberen, mag het niet als groente-, fruit- en tuinafval worden meegegeven. Deze uit papier gemaakte zak dient na gebruik mee te worden gegeven met het oud papier.

  • Gemaakt van geperste houtvezels, dus biologisch afbreekbaar
  • Groot absorberend vermogen
  • Licht in gewicht
  • Plakt niet aan vacht en poten
  • Voorkomt nare geurtjes


Konacorn Kattenbakvulling Houtvezelkorrel is verkrijgbaar in 15 kg verpakking.