BASISVOEDING 1 COMPO

Bestel
  • Meer

DutchPro 1 Compo Grow - 5 liter

Compo 1: 1 Stap Basisvoeding

1 Compo basisvoeding is ons handige 1-delige systeem. 1 Compo is zeer geconcentreerd om u geld te besparen en tegelijkertijd alle noodzakelijke voedingsstoffen aan uw planten te leveren. Deze producten bevatten alle essentiële macro- en microgroeivoeding die nodig zijn voor een uitstekende plantengroei en bloeifase. Onze formule is gebaseerd op de minimale wet van Liebig en voorziet uw planten van de 17 essentiële voedingsstoffen. Het is van cruciaal belang dat planten niet alleen voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen, maar ook in de juiste verhouding. De hoogwaardige voedingsstoffen van voedingskwaliteit worden volledig geabsorbeerd en laten weinig tot geen residu achter, waardoor uw planten schoon en sterk blijven.  

Groei NPK: 7 - 2 - 3 

Bloei NPK: 4 - 2 - 7
* In geen van onze producten worden PGR's gebruikt

Groeiperiode: De Basis voor Ongelooflijke Resultaten

Tijdens de groeifase is een plant het meest kwetsbaar. Schimmels en bacteriën gerelateerde ziekten zijn een bedreiging voor de onderontwikkelde wortels en bladeren. De juiste mix van de 17 essentiële elementen is nodig om een plant te helpen ontwikkelen tijdens de groeifase en een maximale groeisnelheid te ondersteunen. De juiste mix zal maken en houden de plant vitaal en sterk in deze fase. 1 Compo Grow is juist gemengd om maximale groei te stimuleren en bereidt uw planten om hun maximale rendement te bereiken.

* 1 Compo Grow is geoptimaliseerd om EC-niveaus te bereiken: 1,5 - 1,7 (het is mogelijk om af te wijken) voor een nog beter resultaat!

Bloeiperiode: Maximale Opbrengst Genereren

Tijdens de bloeifase maakt een plant zich klaar om te bestuiven. De fotoreceptoreiwitten in de plant geven aan wanneer ze moeten bloeien. Op dat moment begint de plant bloesems of bloemen te maken, zodat stuifmeel de vrouwelijke plant kan bevruchten. Dit proces kost de planten energie. De juiste balans van de 17 essentiële elementen is nodig om de knopformaties van de planten tijdens de bloeifase te stimuleren. De juiste verhouding aan voedingsstoffen zal de bloeifase verbeteren om grotere toppen te creëren en de opbrengst te verhogen. 1 Compo Bloom is een perfect gemengd systeem dat maximale bloei stimuleert en uw planten voorbereidt op hun maximale opbrengst.


* 1 Compo Bloom is geoptimaliseerd om EC-niveaus te bereiken: 1.8 - 2.0 (het is mogelijk om hiervan af te wijken) voor een nog beter resultaat!

Geschikt voor Elk Substraat

Ons 1 Compo basisvoer is ontworpen om aan de behoeften van de planten te voldoen. Planten nemen essentiële elementen uit de lucht en het licht op, maar ook de voedingsstoffen in hun substraat. Onze formule is geschikt voor alle substraten om ervoor te zorgen dat planten niet alleen voldoende voedingsstoffen krijgen, maar ook in de juiste verhouding. De juiste verhouding is om nutriëntentekort of toxiciteit te voorkomen (wanneer een plant te veel voedingsstoffen binnenkrijgt) en om maximale groei en gezondheid te stimuleren.